Szórakozás

Azt beszélik: Amerikában épít karriert a villalakó

VV Gigi tudatosan tartja távol magát a nagy nyilvánosságtól. Az egykori villajátékos szakmát tanul és a tengerentúlra készül.

Hosszas hallgatás után törte meg a csendet VV Gigi, aki az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról. Erre minden oka meglehetett a VV-snek, hiszen tavaly leginkább rejtélyes utazása miatt került a címlapokra, összefüggésbe hozva őt a dubajozással.

Az egykori villalakó akkor mindent tagadott, ám a részletekbe nem avatott be senkit, kivel és hol járt külföldi kiruccanása alatt. A kirobbant botrány után inkább teljes hallgatásba burkolózott az egykori reality-szereplő. A fiatal lány azt mondja, mindennek megvolt az oka. „Tudatosan próbáltam távoltartani magam ettől a pörgéstől. Vannak kiemelt események és felkérések, amelyeknek eleget teszek, de azon dolgozom, hogy az életem újra ugyanolyan legyen, mint a villa előtt” – árulta el a Fókusznak VV Gigi, aki közösségi oldalán is csak szűkszavúan ír arról, mi is történt vele az utóbbi időben.

„Ma a levegőakro után még elmentem hip-hopra és zárásként egy magassarkú óra volt” – írta közösségi oldalán VV Gigi, akinek oldalán egymást érik a táncpróbákkal kapcsolatos bejegyzések. A villa hugicája most elárulta, mire készül pontosan. „Már egy ideje levegőakrobatikával foglalkozom. Ez egy nagyon nehéz és komoly felkészültséget igénylő dolog. Most hétvégén lesz az első fellépésem, úgyhogy nagyon izgulok. Nyáron pedig külföldön is szerencsét próbálok. A végcél pedig Amerika, de ez még nagyon messze van. Remélem, összejön a dolog” – árulta el VV Gigi, aki naponta több órát gyakorol a levegőben csimpaszkodva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik