Szórakozás

Sportolóba szerelmes VV Gigi

A VV4 egykori vadmacskája úgy érzi, végre megtalálta az igazit: még soha nem volt ilyen boldog, mint harcművész barátjával.

VV Gigivel nagyot fordult a világ: a ValóVilág luxusbörtönében még villalakó társával, Jerzyvel gyűrte össze a lepedőt a kamerák előtt, majd szabadulása után ledobta gyorsan a textilt és megmutatta bájait a Playboynak, miközben arról cikkeztek a lapok, hogy újra felmelegítette kapcsolatát az egyik Olaszországban élő exével. Ezután még Müller Attila is be kavart egy rövid időre a képbe, pár címlap erejéig arról cikkeztek a lapok, hogy több van a két celeb között, mint barátság. Gigi azonban gyorsan eloszlatta a tévhiteket, minden lehetséges fórumon elmondta, hogy valóban szerelmes, de nem a műsorvezetőbe, választottjának kilétét azonban egyelőre nem szeretné felfedni.

A Bors című napilap megtudta, hogy a Rácz lány szívét egy harcművész rabolta el, és szinte a fellegekben járnak, annyira boldogok.

“Hiszek az önzetlen, tiszta érzésekben, legalábbis ezen a téren konzervatív felfogású vagyok, és úgy érzem, most rám talált az igaz szerelem” – nyilatkozta a lapnak a volt valóságshow-hős, aki azt állítja, mostani párja mellett végre ízig-vérig nőnek érzi magát.

Gigi továbbra is anyatigrisként védi a nyilvánosságtól szerelmét, bár egyesek biztosra veszik, hogy a sofőrjével szűrte össze a levet, ő ezt cáfolja. Csupán annyit árult el, hogy a fiú küzdősportokkal foglalkozik, és gyakran kíséri el különböző rendezvényekre, ezért hihetik azt az emberek, hogy a sofőrje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik