Szórakozás

VV Béci is a bíróságra megy Gigi miatt

VV Gigi mindent összeszedett, és pert indít az őt rendre lejárató pornóproducer ellen. A testvére, Béci pedig mellette áll, hiszen ő a férfi egyik új kiszemeltje.

A ValóVilágot követően talán VV Gigi útja lett a legnehezebb, ami a népszerűségből jött karrierépítés lehetőségét illeti. A lány ugyanis úgy érzi, akarata ellenére lett játékszere egy pornóproducernek, aki szerinte jogtalan eszközöket is felhasználva gyakorlatilag szinte csak negatív cikkeket generált a VV4 lakójáról. Persze mindez futótűzként söpört végig a sajtóban, így Gigi kegyvesztett is lett, már ami az RTL-es lehetőségeket illeti.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A lányról a férfi hatókörébe tartozó internetes oldalakon számos cikk jelent meg, amelyben az esetleges pornós munkáit feszegeti, de említette őt Dubaj kapcsán, sőt, két rejtett kamerás felvételt is közzétett, amelyeken Gigivel folytatott privát beszélgetéseket. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor az egyik szexlapjában címlapra tette a lányt egy olyan montázson, amelyen egy férfi és ő látható szexuális aktus közben ábrázolva. Béci a Hír24-től értesült akkor a hírről, és azonnal telefont ragadott, hogy a testvérét alázó férfit számon kérje. Beszélgetésüket követően munkatársunknak annyit mondott, hogy érzése szerint T. András rögzítette a beszélgetésüket, amit egyrészt nem közölt vele, másrészt nem járult hozzá. Ma már ez is tény!  A férfi egyik blogján ugyanis már hallható kettejük beszélgetése, amely egy újabb per alapja lehet. Bécit telefonon értük utol.
“A testvérem perel, én egyelőre várok. Ha még egy hasonló eset fordul elő, akkor én is bíróságra viszem a dolgot. A beszélgetésünk nyilvánosságra hozatalához nem járultam hozzá, mint ahogyan a felvételhez sem” – mondta a VV-hős, aki így egyelőre tanúként kelhet Gigi védelmére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik