Szórakozás

Munkakerüléssel vádolják a ValóVilág felfedezettjét

vv vera (vv vera)
vv vera (vv vera)

Az egykori villalakót sokan azzal vádolják, nem akar dolgozni. Vera állítja, erről szó sincs. Az ilyen és ehhez hasonló rágalmakból kezd elege lenni a villahősnek.

Nagy port kavart a rajongók körében VV Vera egy korábbi bejelentése. A reality-szereplő nem tagadta: mivel hosszú ideje nem talál munkát, kénytelen munkanélküli segélyért folyamodni. Bár a szőkeség azóta megtalálta azt a szakterületet, amelyen szívesen elhelyezkedne, a rágalmak továbbra sem csitulnak.

„Az utóbbi időben negatív dolgok jöttek le rólam, miszerint én nem akarok dolgozni. Ez hazugság – nyilatkozta a Fókusznak VV Vera. – Nagyon nehezen találom a helyem, hiszen fél évig be voltam zárva. Keresem azt a munkát, amiben újra eredményesnek érezhetem magam. Ez az útkeresés még mindig folyamatban van nálam.”

A szőkeség egyébként most új szakmát tanul. A ValóVilág egykori érzékeny lelkű nője a kutyakozmetikában szeretne szerencsét próbálni. Ám mindez nem azt jelenti, hogy értékesítői, rendezvényszervezői elképzeléseit feladta volna. VV Vera hisz abban, hogy egyszer még saját munkaterületén is sikeres lehet. Ám addig is a négylábú kedvencek csinosítását tanulmányozza, s bízik benne, hogy egyszer egy saját kozmetikát is nyithat majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik