Szórakozás

Kutyakozmetikát nyit a ValóVilág üdvöskéje?

VV Vera jobbnak látta, ha valami teljesen újba kezd. Ezért úgy döntött, szakmát tanul. Most kutyakozmetikusnak akar tanulni.

VV Vera hosszú ideig próbálkozott, hogy elfogadható állást találjon. A ValóVilág érzékeny lelkű játékosát ugyanis elbocsátották villalét előtti állásából, így Vera kitartóan keresgélt, mígnem elhatározásra jutott. Új szakmát tanul, ám ezúttal csakis olyat, mely tényleg örömmel tölti el. Ezért esett a választása a kutyakozmetikára.

„Nagyon szeretem az állatokat, és betegesen odavagyok a kutyusokért. Sajnos, nem tarthatok kutyust, mert nem akarom itthon bezárni,de ha valami érdekel, akkor az a kutyakozmetika” – árulta el VV Vera, aki úgy érzi, talán ez a terület lehet az, amelyben kiteljesedhet. Ráadásul, így a maga ura lehet. Ezért az egykori érzékeny lelkű reality-szereplő bele is vág a képzésbe. „Kutyakozmetikus leszek gyerekek, ez már nem vitás!” – írta ki közösségi oldalára VV Vera, aki szerint ez a szakma az egyetlen esélye arra, hogy boldog és elégedett lehessen a munkájával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik