Szórakozás

A ValóVilág üdvöskéje cáfolja, hogy szerelmes

VV Vera szerint, csak koholmány, hogy Ámor eltalálta a szívét. A lány magából kikelve cáfolta, hogy kapcsolatban lenne.

Futótűzként terjed a hír, miszerint VV Vera szerelmes egy dúsgazdag férfiba. A érzékeny lelkű nő már a villába is azzal a céllal érkezett, hogy megtalálja a szerelmet. Ám a kísérlet akkor meghiúsult, s a lány szingliként hagyta el a luxusbörtönt. A korábban felnőtt filmek castingján is feltűnő lány a villa után megpróbált új életet kezdeni. Megváltoztatta a külsejét, és új életcélokat tűzött ki. Bár VV Vera még nem bukkant rá az ideális állásra, a szerelem – a híresztelések szerint – rátalált.

Az érzékeny lelkű nő nemrég örömmel osztotta meg egy napilappal, hogy egy kedves és odaadó úriemberrel hozta össze a sors, így hónapok óta párkapcsolatban él. Egyesek szerint VV Vera szívszerelme egy dúsgazdag férfi, aki bár mindenben segítségére lenne kedvesének, a lány mégsem fogadja el az anyagi támogatást. Mostanra azonban kiderült, hogy nemcsak ez, hanem VV Vera szerelemre lobbanása is kacsa.

„Kedves Mindenki! A napokban közölt legújabb cikkben ferdítés történt! Mégpedig: nem mondtam, hogy milliomos a barátom, nem tervezünk összeköltözést és nem vagyok szerelmes!” – írta közösségi oldalán az egykori villalakó, aki azt azonban elismerte, hogy találkozgat egy férfival.

„Valóban van, akivel szoktam találkozni, de gyerekcipőben jár ez a dolog. Továbbá a fiatalember olyannyira elfoglalt, hogy ez nem nevezhető kapcsolatnak, tehát gyakorlatilag nem köteleztem el magam” – magyarázta rajongóinak a villa érzékeny lelkű játékosa, aki egyértelművé tette követőinek, hogy nem él párkapcsolatban. „Nem járok senkivel! Ez nem nevezhető kapcsolatnak. Rendes fiú, de semmi több!” – tett pontot a dolog végére VV Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik