Szórakozás

Ilyen lenne írónak az X-Faktor felfedezettje

Baricz Gergő már többször kipróbálta magát dalszerzőként, s olykor rímeket is farag. Az utóbbi napokban különös jegyzeteket tett közzé az egyik közösségi oldalon.

Baricz Gergő szinte minden területen igyekszik kipróbálni magát. Az X-Faktor énekese korábban is többször bizonyította, hogy dalszerzőként is megállja a helyét. Többször előfordult ugyanis, hogy Gergő egy-egy saját szerzeményét is feltöltötte a legnagyobb videomegosztó portálra.

Nemrég kiderült, a rímfaragás sem áll távol Kováts Vera egykori exétől, aki költészete zsengéit szívesen osztja meg közösségi oldalán. A fiatal énekes most ennél is tovább ment, hiszen újabban hosszabb lélegzetvételű jegyzetek is papírra vet.

„Tegyük fel, hogy két üveglap között vagyok, egy kész plazma TV… nem válthatsz csatornát. Megy a műsor, változnak a képek, a zenék. A keret az egyetlen, ami állandó, egy Gergőkeret. De mégis, ki az, aki adás közben a keretet nézi, ha épp nem tetszik a műsor? Ki az, aki majd akkor is szeretni fog?” – írta Baricz Gergő legfrissebb jegyzetébent. Úgy tűnik, a rajongók kedvelik az énekesnek ezt a komolyabb, lírai hangvételű énjét is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik