Szórakozás

Friss! Az RTL-nél kutakodik a rendőrség Cristofel miatt

Újabb fejlemények vannak VV Cristofel rendőrségi ügyében. Úgy tudjuk, hogy az exvillalakó még most sem tett beismerő vallomást, így a rendőrség most az RTL-nél kutakodik.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, VV Cristofel ellen rendőrségi vizsgálat indult, mert a gyanú szerint néhány héttel ezelőtt bántalmazta párját, Veronikát. A történtek után a fiatalember az RTL Klub kamerái előtt elismerte a verést, sőt arról részletesen be is számolt.

Emellett az internetre is felkerült egy másik kisfilm, amelyben az egykori villalakó szintén a verést ecseteli. Ezzel szemben a Frizbiben már csak annyit ismert el, hogy megpofozta barátnőjét.

A Hír24 úgy értesült, hogy Cristofel a rendőrségen a mai napig nem tett beismerő vallomást. Éppen ezért a nyomozók most másfajta bizonyítékok után kutakodnak. Információink szerint a napokban hivatalosan is megkeresték az RTL Klubot, hogy kikérjék azokat a felvételeket, melyeken a fiatalember gyakorlatilag beismerte a bántalmazást.

Ezek egyébként sokat ronthatnak Cristofel helyzetén. Ezzel szemben a Hír24 által megkérdezett jogászok továbbra sem tartják reálisnak, hogy Cristofelt több évre börtönbe zárják, ám az könnyen megeshet, hogy a letöltendő szabadságvesztést nem kerülheti el.

Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy egyre több bűncselekménnyel megvádolhatják a fiatalembert, ami szintén csak ronthat a kilátásain. Sokak szerint Cristofel jelentősen javíthatna a helyzetén, ha végre részletes beismerő vallomást tenne és megbánást mutatna, nem haknizna sztorijával a médiában. Az is pozitívum lehetne a bíróság előtt, ha bocsánatot kér Veronikától, de ezt személyesen a mai napig nem tette meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik