Szórakozás

Tragédia? Nyoma veszett Kiszel Tündének

Kiszel Tünde az a sztár, akit szinte mindig, minden körülmények között el lehet érni. Éppen ezért furcsa, hogy néhány napja egészen egyszerűen nyoma veszett.

Vajon hol lehet a naptárdíva? Hová tűnt a híresség? Kiszel Tünde még nyaralásait is be szokta jelenteni, így most jogos rajongói aggodalma. A hírességet többen is keresik az utóbbi napokban, de egyszerűen nyoma veszett. Telefonját kikapcsolta, vagy éppen lemerült, egy biztos, folyamatosan csak a hangpostája jelentkezik.

Ami szintén gyanús, hogy néhány napja a Facebookon sem posztolgat, pedig máskor naponta többször is bejelentkezik a közösségi oldalra, hogy hírt adjon magáról a rajongóinak. Egyébként sokaknak éppen ez tűnt fel, ezért kezdték gőzerővel kutatni Tündét, aki azonban tényleg nyomtalanul eltűnt.

Kislányát, Donatellát és testvérét, Csillát is hiába kerestük, ők sem elérhetőek. Próbáltuk a mentőket és a rendőröket is megkérdezni az ügyben, de ők azt mondták, a személyiségi jogokra való tekintettel nem adhatnának semmiképpen felvilágosítást.

Természetesen csak remélni tudjuk, hogy Kiszel Tündével nem történt tragédia, csak egyszerűen elege lett a nyilvánosságból és egy rövid időre szabadságolta magát a celebeskedés alól. Természetesen a Hír24 nem adja fel, hogy Tünde nyomára bukkanjunk, és ha megtaláljuk, arról azonnal értesítjük a rajongóit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik