Szórakozás

Botrány! Letiltották a magyar celebeket

Elkeseredett magyar hírességek keresték meg pénteken a Hír24 szerkesztőségét azzal, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül letiltották őket a Facebookról.

Először Bódi Margó jelezte, hogy váratlanul eltűnt a rajongói oldala a közösségi hálóról. Az énekesnő először arra gyanakodott, hogy valamelyik rosszakarója „feljelentette”, de miután más hírességek is panaszkodtak, ő is elbizonytalanodott. Margó azt mondja, délelőtt még posztolgatott a rajongóknak, majd miután vásárlás után hazatért és újra be akart lépni, már nem tudott. Természetesen szeretett volna hivatalosan is panaszt tenni, de semmiféle fórumot nem talált erre a célra, nem beszélve arról, hogy  a Facebookra már be sem tudott lépni.

Kicsit később Kiszel Tünde is ugyan ezt a problémát észlelte saját rajongói profiljával kapcsolatban. A Hír24-nek elmondta, csak, úgy, mint Bódi Margót, őt is egyik pillanatról a másikra tiltották le, pedig semmi jogsértő dolgot nem tett. A naptárdíva szintén senkit nem tudott elérni a Facebook képviselői közül, így csak egyet tehetett, a nyilvánossághoz fordult segítségért. Tünde elmondta, operaénekes barátai között is vannak olyanok, akiket szintén töröltek a közösségi hálóról.

Az ismert celebek elsősorban azt fájlalják, hogy pótolhatatlan adatokat veszítettek el azzal, hogy kitörölték a profiljukat. Mindannyiuknak több ezer lájkolója volt már és nem kevés munkát fektettek a profil fejlesztésébe. Egyikük sem reklámozott tiltott dolgot, nem követtek el törvénysértést, mégis letiltották őket.

Természetesen a Hír24 szerette volna megtudni, mi az oka a profilok törlésének, ezért levelet írtunk a közösségi háló magyarországi hivatalos képviseletére. Ugyan nem válaszoltak a feltett kérdéseinkre, de ezt követően hamarosan visszaállították az érintett profilokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik