Szórakozás

Damu Roland rosszul lett a börtönben?

Damu Roland (Damu Roland)
Damu Roland (Damu Roland)

Újabb hír érkezett a börtönbüntetését töltő Damu Rolandról. Egyik ismerőse állítja, a színész a napokban rosszul lett.

Szigorúan őrzik a tiszalöki börtönben Damu Roland titkait. A színészről hivatalosan semmit nem árulnak el, mióta bekerült az intézetbe. Mint megtudtuk, többen szerettek volna bejutni a TV2 egykori sztárjához, ám ő minden interjút elutasított. Csak családtagjai látogathatják, akiket korábban kapcsolattartóként jelölt meg. Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, nemrég Damu barátnője, Edina és a színész édesapja bent járt a hírességnél. Akkor azt az információt kaptuk, hogy Damu jól van, sőt a lelkiállapotának kifejezetten jót tesz, hogy dolgozik.

Az utóbbi napokban azonban újabb hírek szivárogtak ki a tiszalöki intézmény falai közül. Egyesek azt állítják, hogy a színész rosszul lett. Azt, hogy pontosan mi történt vele, nem tudták megmondani. Már, ha egyáltalán persze igaz a hír.

 

A Hír24 természetesen hivatalos úton is megpróbált tájékozódni Damu Roland egészségi állapotáról, illetve arról, valóban volt-e rosszulléte, de személyiségi jogokra hivatkozva nem adtak róla semmiféle tájékoztatást.

Ugyanakkor a Hír24 által korábban megkérdezett pszichológus azt mondta, cseppet sem csodálkozna azon, ha Damu előbb-utóbb megbetegedne, ugyanis a hírek szerint önkényesen abbahagyta a pszichiátriai gyógyszerek szedését, csak azért, hogy dolgozhasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik