Szórakozás

Nyugtatókon él a magyar színésznő – Összeomolhat?

Az utóbbi időben több sztárról is kiderült, hogy bizony az idegösszeomlás szélén áll, vagy legalábbis rossz pszichés állapotba jutott.

Legutóbb Csala Zsuzsa vallotta be, hogy Xanaxon él. Az énekesnő azért roppant össze, mert belekeverték egy olyan rendőrségi ügybe, amihez elmondása szerint semmi köze. A Hír24-nek elmondta, teljesen maga alá került, és úgy érzi, nem éli túl ezt a szégyent.

A minap Demi Moore-ról is kiderült, hogy ismét pszichés gondokkal küzd, pedig nemrég járta meg a rehabot. A színésznő állítólag ismét az idegösszeomlás határán van, s felépülése nem úgy halad, ahogy az orvosai tervezték. Nem csoda, hogy szerettei rettenetesen aggódnak érte.

Oláh Ibolyáról szintén azt terjesztették a közelmúltban, hogy összeroppant és pszichiátrián kezelik. Az énekesnő sokáig nem szólalt meg ezzel kapcsolatban, de aztán megtörte a csendet. Azt állította, pletyka a pszichiátriai kezelése, nem volt kórházban.

Damu Roland sztorija szinte mindenki számára ismert. A hírességet börtönbevonulása előtt vitték kórházba. Minderre azért került sor, mert rosszul lett az utcán. Azt, hogy pontosan milyen pszichés problémákkal kezelték, nem árulták el, de az biztos, hogy egy ideid a börtönben is gyógyszert szedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik