Szórakozás

Rettenetes dolog vár Damura a börtönben

damu_roland (damu roland, per, )
damu_roland (damu roland, per, )

Damu Roland már nem szedi a pszichiátrián kapott gyógyszereit. Azokat önként tette le, hogy dolgozhasson. Ügyvédje szerint ennek ellenére a színész jól van.

Féltik Damu Rolandot a rajongói. A Facebookon létrehozott egyik oldalon egy pszichiáter is megszólalt, aki nem titkolta, szerinte Damu nagyon sokat árthat magának azzal, hogy önkényesen letette a pszichiátriai gyógyszereket. A szakember úgy véli, előbb-utóbb ennek súlyos következményei lesznek, rettenetes napok várnak majd a hírességre.

A pszichiáter posztjához több rajongó is hozzászólt. Mindannyian arra kérték Damu szeretteit, hassanak a hírességre, inkább ne dolgozzon, szedje a pirulákat, hiszen az egészsége mindennél fontosabb.

Ugyanakkor Ruttner György, Damu ügyvédje a Hír24-nek elmondta, Roland jól van, ráadásul a börtönben állandó orvosi ügyelet van, így ha bármi történne vele, azonnal segítségére tudnának sietni. Erre azonban eddig tudomása szerint nem volt szükség.

Ruttner György elmondta, sokat javított ügyfele kedélyállapotán, hogy dolgozhat és lefoglalja magát. Ráadásul a jóslatokkal ellentétben Damut senki nem bántja, sőt kedvelik.

A börtönben lévő színész ügyvédje csak a Hír24-nek árulta el, hogy a már említetteken túl miért annyira feldobott mostanában az ügyfele. A napokban ugyanis meglátogathatták őt a szerettei, ráadásul ketten is bemehettek hozzá. Az egyik látogató természetesen a barátnője, Edina volt, aki nagyon jó hatást gyakorolt a raboskodó sorozatsztárra.

A párja mellett édesapjával is találkozhatott Damu, akit szintén kitörő lelkesedéssel fogadott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik