Szórakozás

Wolf Kati: „Én akkor is nő vagyok!”

Hét bátor, az élet különböző területein tevékenykedő civil nő kezdeményezéséből először rendezték meg a Nőnek lenni jó! címet viselő egész napos eseményt a fővárosban, melyen Wolf Kati is fellépett.

Az énekesnő maga is folyamatosan azon dolgozik, hogy családi életét és karrierjét egyensúlyban tartsa. Ez egyébként az X-Faktor idején is sikerült neki.

„Én akkor is nőnek tartom magam, amikor csillogó ruhában, gyönyörű sminkkel állok a színpadon, és akkor is, amikor egy költözködés közepén szakadt farmerben, gyöngyöző homlokkal próbálok egyszerre dobozolni és a gyerekeimet is kordában tartani” – mondta el a Nőnek lenni jó! színpadán a népszerű énekesnő, aki nagyon hasznosnak tartja a mostani rendezvényt.

Az eseményen a fitneszedző, a kineziológus, a dietetikus, a katolikus pap és az agykontrollkutató számos szemszögből beszélt a nőiség megélésével összefüggő felismeréseiről, tapasztalatairól a Főként Nőként Műhely egész napos rendezvényén.

„A párhuzamosan zajló programok, előadások és workshopok olyan hölgyekhez szóltak, akik már felismerték, hogy változtatni kell az életükön, de még nem tudják pontosan, hogyan kezdjenek neki” – mondta el Zámbó Márta, a Főként Nőként Nyitott Műhely egyik alapítója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik