Szórakozás

Öngyilkosság? Kikészült az RTL kirúgott sztárja

Alekosz (alekosz, )
Alekosz (alekosz, )

Alekoszt féltik a rajongói. A görögöt ugyanis megcsalta a párja, sőt milliókkal le is húzta, amitől az egykori VV-győztes kiborult.

Egyesek szerint Alekosz annyira rossz állapotban van, hogy félő, maga ellen fordul. A valóságshow-hős azonban azt mondja, igaz, hogy most nagyon rossz állapotban van, de túlélt már eddig is egy-két szerelmi csalódást, reméli, ez esetben is így lesz. Ráadásul még a történtek ellenére is abban reménykedik, hogy Betty esetleg felhívja, átértékeli azt, amit eddig tett, megváltozik és újra kezdhetnek mindent, természetesen tiszta lappal. Mert az egykori villalakó még mindig szereti a szőkeséget, annak ellenére is, hogy elkapott egy levelezést, melyben szerelme azt írta, még egy kis időt el akar tölteni vele, hogy minél több pénzt húzhasson le róla.

Alekosz rajongói annyira kiakadtak ezen, hogy azt követelik, a fiatalember vigye bíróság elé a lányt és követeljen mindent vissza tőle.

„Úriember vagyok, sosem tennék ilyesmit Bettyvel. Amit adtam, az ajándék volt, azt pedig nem szokás visszavenni” – szögezte le a csalódott híresség, aki azt állítja, Betty elismerte neki, hogy az X-Faktoer egyik csapatának két tagjával is intim kapcsolatba került.

Miután ez kiderült, az egyik fiatalembert kérdőre vonták a bettys ügy miatt, de ő azt állította, csak barátok, nem volt közöttük több. A Hír24 szerette volna Bettyt is megkérdezni a történtekről, de ő azt mondta, nem szeretne nyilatkozni. Ugyanakkor úgy tudjuk, ő már lezártnak tekinti a kapcsolatát Alekosszal.

Mint tudjuk, Betty előtt Alekosznak volt egy másik nagy szerelme, Tünde. Felmerül a kérdés, hogy esetleg a görög vissza fogadja-e a történtek után? Alekosz erre nemmel válaszolt, mint mondja, nem szeretné, ha Tünde úgy érezné, „ha ló nincs, jó a szamár is”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik