Szórakozás

Friss! Balesetet szenvedett a VV Éva

vv-éva (vv éva, )
vv-éva (vv éva, )

VV Éva egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően csuklóját törte görkorizás közben. A szőkeség már jobban van, ám jelenleg is iszonyatos fájdalmakat él át.

Hosszú éjszakája volt VV Évának az angol-olasz rangadót követően. A ValóVilág üdvöskéje igazi focirajongó hírében áll, így vasárnap este is lázban égett, amikor az Európa-bajnokságon a taljánok jutottak tovább. A szerencsétlenséget éppen ez okozta. Éva görkorcsolyával indult haza a mérkőzést követően, ám balszerencséjére egy rossz mozdulat keresztül húzta a számításait.

„Már régóta görkorizom, de valamit most nagyon rosszul csináltam. Elestem, és hogy a gerincemet és a fejemet védjem, letettem a kezemet, hogy arra essek. A teljes súlyommal rádőltem a bal kezemre és eltörtem a csuklómat” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Éva, aki nem is annyira a fájdalomtól, mint a látványtól vált falfehérré. „Szörnyen nézett ki a kezem. Az egész ki volt fordulva és teljesen lehetetlen formát vett fel. Nagyon megijedtem, tudtam, hogy nagy baj van. A fájdalomról már nem is beszélve” – mesélt a történtekről Éva, akinek a helyszínen tartózkodó rendőrök segítettek, majd mentőt hívtak. A VV egykori szereplője a balesetin szörnyű kínokat élt át.

„Fél tizenkettőtől, hajnali 4-5-ig ott voltam. Közben kétszer rakták vissza a kezemet, ami borzasztó fájdalommal járt. Úgy tűnt, meg kell műteni. Végül azonban sikerült anélkül megoldani a dolgot. Maradt a gipsz, és a fájdalomcsillapítók” – mondta Éva, aki otthon lábadozik.

„Sajnos én balkezes vagyok, így nagyon rossz, hogy semmit nem tudok csinálni a törött kezemmel. Fájdalmaim is vannak, de a jövő héten esedékes egy katalógus fotózás, amit nem szeretnék lemondani. Már konzultáltam az orvosommal. Arra az időre levesszük a gipszet. A csuklótörésem ellenére nem fogom lemondani a munkát” – mesélte Éva, akinek csuklója még jó ideig gipszben lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik