Szórakozás

Dráma! Mindent elveszített a magyar botrányhősnő

VV Évától tényleg milliókat követel az RTL Klub, miután a Dopman TV-ben arra utalt, hogy manipulálhatták a VV-s szavazásokat? A botrányhősnő mindenét elveszítheti?

Egyesek szerint Baukó Évának végleg befellegzett. Nem elég, hogy korábbi piás nyilatkozata miatt kitiltották az RTL Klubtól, most még gyalázta is a csatornát a Dopman TV kamerái előtt. Arra célozgatott, hogy előre eldöntött dolog volt Alekosz győzelme, és a szavazásokat is manipulálhatták. A nyilatkozat közzététele után felröppent a hír, hogy a csatorna bíróság elé viszi az egykori villalakót.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Hír24 érdeklődésére ezt cáfolta. Azt mondta, mindenkinek szíve joga, hogy eldöntse, hisz-e egy gyakran illuminált állapotban lévő nőnek, vagy sem. Hozzátette: ez az egész ügy nem olyan szint, amivel az RTL Klubnak foglalkoznia kellene.

VV Évát egyébként láthatóan az sem izgatja, hogy minden egyes kijelentésével magára haragíthat valakit. Nyilatkozatában ugyanis azt is kijelentette, nem bánja, ha beperlik, ugyanis semmije nincs, amit elvehetnének tőle.

Éva ismerősei azonban komolyan aggódnak a lányért, aki azt sem titkolta, hogy minden barátnője elhagyta. Nem is csoda, hiszen, ahogy fogalmaznak az egykori barátok „ciki vele megjelenni”. Időzített bombának tartják Évát, aki ha iszik, nem ismeri a határokat.

A lány azonban azt állítja, az utóbbi időben nem jár bulizni és nem is iszik. Sajnos azonban a körülötte zajló események egészen mást mutatnak. Ismerősei azt is kijelentették: szerintük a lány már mindent elveszített és olyan szinten tart azon a bizonyos lejtőn, ahonnan nincs visszaút.

Érdekes paradoxon: míg a piálás miatt mindenkit elveszített Éva, addig éppen ez a dolog az, ami megmenti attól, hogy bíróság elé citálják, hiszen olyan szinten lejáratta magát, ami miatt még csak arra sem tartják érdemesnek, hogy bepereljék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik