Szórakozás

Milliókat követel Alekosztól VV Éva!


A barátságnak a jelek szerint vége: Alekosz nyilvános kijelentése miatt VV Éva pert indít, így a VV4-nyertesétől milliókat kaszálhat majd.

Részegen verekedett, égő cigit nyomott el egy lány karján, folyton részeg, különböző szereket szed, egy hónapja van hátra – csupán néhány állítása, amelyek az elmúlt napokban jelentek meg VV Évával kapcsolatban. Egy részét ráadásul volt szövetségese, Alekosz állította szinte tényként a legnagyobb bulvár napilapban. S mivel a cikk megjelent, a döntéshozók úgy ítélték meg, egy esetleges bírósági per során bizonyítható lesz mindaz, ami napvilágra került a VV4 Törtetőjével kapcsolatban.


Anno – Fotó: RTL Klub

Éva másképp látja a dolgot. Mint ahogyan a Hír24 tegnap beszámolt, eddig három tanúja is van, akik szerint semmilyen verekedésnek nem volt részese. Alekosz kijelentései ráadásul újabb hatalmas pofonként érték Évát, aki a rajongói oldalán közölte, mindennemű kapcsolatot megszakít a VV4 nyertesével. Találkozni azonban még fognak – portálunk ugyanis megtudta, Alekosz is számíthat a bírósági idézésre.
– Elfogadhatatlan, hogy minden alap nélkül tényállításokat közöljenek – mondta a Hír24-nek Éva ügyvédje, Dr. Strasser Tibor. – Ügyfelemmel a napokban egyeztetünk, milyen lépéseket teszünk majd az őt ért sérelmek miatt – tette hozzá.
Úgy tudjuk, hogy ennek ellenére a bírósági eljárások indítása már nem kérdés. Amennyiben pedig bebizonyosodik, megsértették Éva jó hírnevét, személyiségi jogait, és hamis, ugyanakkor számára kellemetlen információkat közöltek róla tényként, akkor egy esetleges kártérítései per során akár milliókat is követelhet, sőt, a bírói gyakorlat szerint kaphat is majd az ellenérdekelt felektől. Így Alekosztól is, akit a jelek szerint az RTL Klub után a villabéli barátnő, Éva is a bíróság elé citál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik