Szórakozás

Élő adásban mozdultak rá Demcsák mellére

Lakatos Márk a nőiességről mesélt a Mokka stúdiójában, és bár meglepő fordulatot vett a beszélgetés, a műsorvezetőt nem sikerült zavarba hoznia.

Missziót indított Lakatos Márk, aki új műsorában azon dolgozik, hogy a nők önbecsülését újraépítse. A stylist egy plasztikai sebészettel együttműködve igyekszik a legtöbbet kihozni azokból a nőkből, akik végső elkeseredésükben fordulnak hozzájuk. A stylist szerint a szépség valóban belülről fakad, ám a legtöbb nő a szülés után egészen máshogy látja a helyzetet. Az Én is szép vagyok műsorvezetője szerint egy nőnek ebben az időszakban is lelkileg kell helyre tennie magát, hiszen a legtöbb dolog fejben dől el.

Különösen akkor van a lelki tréningre szükség, amikor a terhesség következtében megváltozik a nők teste. Ilyenkor a legtöbb nő a mellével lesz elégedetlen. Hiszen azok szoptatáskor megnagyobbodnak, majd később megereszkednek. Ennek kapcsán kérdezett rá Lakatos Márk a műsorvezetőnél, Demcsák Zsuzsánál, hogy ő hogyan élte meg ezt az időszakot.

„Körülbelül négyszer ekkora volt a mellem, ne viccelj!” – reagált a váratlan kérdésre Demcsák Zsuzsa, aki második gyermeke születése óta ismét a kis mellűek táborát gazdagítja. A műsorvezetőnő bár elárulta, abszolút a plasztikai sebészet híve – amennyiben a fennálló probléma kezelésére nincs más megoldás – ám ő mindezek ellenére nem szeretné megcsináltatni a kebleit. Ő ugyanis elégedett azzal, amivel a természet megáldotta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik