Szórakozás

Kiderült, szívdöglesztő pasikból él az egykori magyar énekesnő

A mikrofont mobiltelefonra cserélte, és a színpad, valamint a rádiózás után menedzserként dolgozik tovább Fresh Andi. Mázlija van, két döglesztő pasit irányít.

Fresh Andi újra munkában! Az énekesnőként népszerűvé vált, még mindig szívdöglesztő és fiatal lány ugyanis ismét a popszakmában találta meg a megélhetését, azaz őt találta megy egy népszerű zenekar két szívtiprója, Ádám és Levi, akik az Aranypart című Viasat műsort követően Golden Coast néven alapítottak együttest. Az ötletük bevált, első slágerüket annyian megnézték már az interneten, hogy szinte “kötelező” játszania a zenecsatornáknak is.

„Megkerestek a srácok és leültünk beszélgetni” – magyarázta a Hír24-nek Andi. „Az első perctől kezdve azonosak voltak a gondolataink. Nagyon régi álmom egyike volt, hogy átadjam azokat a tapasztalatokat, amiket az elmúlt tizenhárom évben szereztem mind a színpadon, mind pedig a médiában. Zeneileg olyan “team” van a háttérben két óriás tehetséggel, akik már sok hírességnek írtak zenéket, illetve szövegeket és több videoklipet is csináltak. Innentől kezdve az én feladatom az, hogy megismertessem őket a közönséggel. Hetente többször járunk próbálni, leforgattuk a legújabb videoklipet “Szia” címmel. Éppen most szervezek egy országos médiaturnét, ami keretein belül a vidéki rádiókhoz megyünk majd el az elkészült kislemezzel, a már meglévő dalokkal. Szóval cseppet sem unatkozom. Tudom, a lányok többsége cserélne velem, de én csak a pótanyjuk vagyok, nagyon jó a kapcsolatunk” – mosolygott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik