Szórakozás

Fresh Andi nagyra nyitná a száját egy műsor kedvéért

Az énekesnő jelenleg egy rádiós műsort vezet, de reméli, egyszer eljön az idő, amikor a televíziós műsorvezetésben is kipróbálhatja magát.

Az utóbbi időben inkább megromlott egészségi állapota miatt került címlapra Fresh Andi, aki körül azóta se állt meg az élet. A szőkeség gőzerővel dolgozik, ám arról, hogy a kontrollvizsgálatok milyen eredményt mutatnak műtétje óta, nem szeretne beszélni.


Fotó: TV2

„Minden rendben van velem és körülöttem. Szerencsére zajlik az élet, dolgozom és pár hét múlva egy nagy dologgal rukkolok elő. Erről azonban még nem szeretnék bővebben nyilatkozni” – árulta el a Hír24-nek sokat sejtetően Fresh Andi, aki most egy rádióban dolgozik műsorvezetőként. „Egy online rádiónál dolgozom. Kezdetben délelőtt és délután is volt műsorom, de mióta átalakították a műsorstruktúrát, csak délutánonként láthatnak és hallhatnak a nézők. Nagyon élvezem ezt a munkát, s remélem, hogy még sok hasonló felkéréssel is megtalálnak” – nyilatkozta az énekesnő, aki nem tagadja, a válság az ő formációjukat is megtépázta. „Hazudnék ha azt mondanám, nem érezhető a válság a zeneiparban. Annyi felkérésünk van, amennyi, de január-február eleve csendesebb időszak. Nem vagyunk az a formáció, amelyik úton útfélen nyomul. 1996 óta vagyunk a zeneiparban és azon dolgozunk, hogy ez még sokáig így legyen. B-tervek azonban mindig vannak” – mondta Fresh Andi, akinek régi nagy vágya, hogy egy beszélgetős műsor háziasszonyaként is kipróbálhassa magát. „Korábban is voltak felkérések, és mindig a cél előtt történt valami módosulás. Vagy a produkció nem indult el, vagy mást választottak a műsorvezetői szerepre. Az egyetlen dolog, amihez értek az a kommunikáció és az emberekkel való foglalkozás. Én magam nem szeretnék nyomulni, de remélem, hogy egyszer megtalál egy olyan felkérés, amiben kipróbálhatom magam ebben a szerepben is” – nyilatkozta reménytelien Fresh Andi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik