Szórakozás

Hét évre is börtönbe zárhatják az RTL-est?

VV Cristofel állítólag békülni szeretne exével, Veronikával. A legtöbben azt mondják, ez is csak egy trükk, a fiú valójában csak a börtönt szeretné megúszni.

A Hír24 által megkérdezett pszichológus úgy véli, Cristofel kezdi átérezni tettének súlyát és most mindent megpróbál, hogy megússza a büntetést. A szakember szerint is gyanús, hogy az exvillalakó éppen most akar békülni, holott eddig még csak bocsánatot sem kért Veronikától.

„Szerintem Cristofel arra számít, hogy Veronika ismét meglágyul és visszafogadja őt. Márpedig, ha ez így történne, akkor arra is biztosan rá tudná venni, hogy vonja vissza a feljelentését. Úgy gondolom, hogy Cristofel csakis erre hajt és valójában nem Veronikát akarja.” – mondta a Hír24-nek a fiú egyik ismerőse.

De vajon van-e arra esély, hogy bejön a fiatalember terve és a bántalmazott lány megbocsát neki?

Dr. Hyross Virág, a lány jogi képviselője nem lát arra esélyt, hogy ügyfele megbocsásson Cristofelnek. Véleménye szerint a lányt és családját is nagyon megviselték a történtek, így azon nem tudják egyik pillanatról a másikra túltenni magukat.

Ráadásul, mint ahogyan arról már beszámoltunk, Cristofel nyaka körül szorul a hurok, hiszen egyre több vádpont merül fel vele kapcsolatban. Ha Veronika nem vonja vissza a feljelentését, könnyen megtörténhet, hogy az egykori VV-s letöltendő börtönbüntetést kap. Az azonban nem reális, hogy hét év börtönt kapjon, mint amiről az utóbbi napokban cikkeztek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik