Szórakozás

Elárulta karcsúsága titkát a magyar modell

Dukai Regina évek óta őrzi csinos alakját. Egyesek szerint a modell túl vékony, ám alakját így is sokan irigylik. A modell most elárulta karcsúsága titkát.

Szinte egy gramm felesleg sincs Dukai Reginán, aki évek óta őrzi nádszálkarcsú alakját. A modell mindig is hangoztatta, hogy szinte mindent megeszik, amit megkíván. „Az egyetlen dolog, amire oda kell figyelnem, az a laktózérzékenységem. Nem vagyok egy válogatós típus, szinte mindent megeszem. Talán a gomba az egyetlen, amit nem szeretek annyira. Egyébként amit megkívánok, azt meg szoktam enni” – árulta el korábban a modell, aki kizárólag az erősen tartósítószerezett, műételeket száműzi étrendjéből. Ám Dukai Regina nagy étvágyában csak kevesen hisznek.

Egyesek szerint a modell valójában kínosan ügyel az alakjára, ezért szinte semmit sem eszik. Mások szerint a töménytelen mennyiségű edzéssel tartja formában magát, és olyanok is akadnak, akik egyenesen táplálkozási zavart sejtenek a modell karcsú alakjának háttérben.

Ráadásul csak további ok a pletykákra – vagy épp az irigységre –, hogy Regina folyamatosan közzétesz olyan képeket a közösségi oldalán, melyen hibátlan alakja a főszereplő. Így a szóbeszéd nemhogy csillapodna, hanem egyre csak erősödik. A modell ezt megelégelve döntött úgy, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

„Többen kérdezitek, hogy milyen edzésprogramot csinálok, mi a titkom! A válaszom az, hogy nincs konkrét program!” – írta rajongóinak Dukai Regina, aki azt elismerte, hogy rengeteget edz.

„Próbálok heti 4x eljutni az edzőterembe, ahol hot ironra, pilatesre, dinamikus jógára és preventív gerinctréningre járok (ami szintén elég kemény óra), emellett ha tudok, akkor futok 30-40 percet! NEM FOGYÓKÚRÁZOM!!!!! Mindent megeszek, kizárólag a laktózallergiámra kell figyelnem! Szóval nincs titok, csak edzeni kell és enni normálisan! Felejtsétek el a koplalást! A másik, hogy nekem a derekam egész életemben ilyen vékony volt, ez nem az edzésnek, hanem a genetikának köszönhető! És az utolsó válaszom egy sokak által feltett kérdésre: 173 cm magas és 56-57 kg vagyok! Tessék mozogni és egészségesen enni lányok, fiúk! Megváltozik az egész életetek, ha beépítitek a napjaitokba a rendszeres mozgást!” – osztotta meg rajongóival mesés alakjának titkát Dukai Regina, aki cáfolja, hogy bármilyen finomságot is megtagadna magától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik