Szórakozás

Így szedi meg magát az RTL klub sztárja

vv gergő (vv gergő)
vv gergő (vv gergő)

VV Gergő bár keveset hallat magáról, úgy néz ki, bejött számára az élet. Az egykori VV-s saját vállalkozást indít, s a ralival sem hagy fel.

A ValóVilág egykori üdvöskéi közül talán VV Gergő az, aki a legkevesebbet hallat magáról. Ennek azonban közel sem az az oka, hogy az alfahím körül megállt volna az élet. Sőt, VV Gergő körül sokkal inkább felgyorsultak az események azóta, hogy elhagyta a ValóVilág villáját.

Seherezádé egykori szívszerelme most egy rádióban dolgozik, ahol műsorvezetőként csendül fel a hangja minden csütörtökön. Bár VV Gergőnek először kissé szokatlan volt az új szerep, a tetovált srác hamar belerázódott a műsorvezetésbe.

Dukai Regina testvére emellett kedvenc hobbijával, a ralival sem hagyott fel. Navigátorként ugyanis minden versenyen ott van, hogy sikerre vigye csapatát. Azonban ennyivel nem éri be a nyilvánosságtól magát távol tartó Gergő. Barátaival egy saját üzlet megnyitásán dolgoznak.

Az egykori realityszereplő szeretne beszállni a hazánkban egyre divatosabb elektor-fitness bizniszbe. Így VV Gergő jelenleg is azon dolgozik, hogy két barátjával karöltve minél gyorsabban meg tudják nyitni belvárosi szalonjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik