Szórakozás

Levizsgázott a ValóVilág győztese

VV Attila igazán fáradságos napokat tudhat maga mögött. A VV győztese ugyanis napokig tanult, hogy letegye a KRESZ-vizsgát.

Nagy fába vágta a fejszéjét VV Attila, amikor elhatározta, megszerzi a jogosítványt. A VV5 győztesének mindez azért is égetően sürgős, mivel nyereményautóját jogsi nélkül nem veheti birtokba. Ahogy arról a Hír24 korábban beszámolt, VV Attila egykori villatársával, VV Veronikával vágott neki a tanfolyamnak.

Ám úgy tűnik, a VV5 győztese jobban vette az akadályokat. Attila keményen tanult, s még a vizsga előtti napokban is gyűrte a “tananyagot”. “Besokalltam már a KRESZ tanulástól…. kanyarodási szabály, gyorsítósáv, tengelykapcsoló, bizalmi elv, jobbratartás, irányjelzőkészülék… fszm….elég…megyek futni” – fakadt ki a tanulás hevében rajongóinak VV Attila, aki a napokban nekifutott a vizsgának is.

A VV5 győztese örömmel adta hírül, hogy elsőre sikerült a KRESZ-vizsgája. “10napos intenzív KRESZ-tanfolyam, plusz két nap könyvből tanulás után, ma első nekifutásra, sikeresen átmentem a KRESZ elméleti vizsgán” – újságolta a ValóVilág ötödik szériájának győztese, aki a felkészülés fáradalmait a Balatonnál pihente ki a hétvégén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik