Szórakozás

Hatalmas dobásra készül VV Gergő

Rajongói oldalán várja a jelentkezőket VV Gergő arra a rekordkísérletre, aminek a tárgyát még nem árulta el.

Napok óta titkolózik VV Gergő, aki most nagy fába vágja a fejszéjét. Az már biztos, hogy az egykori villalakó egy rekordkísérletet szeretne véghezvinni. Ám azt, hogy pontosan miről van szó, még nem árulta el. Az alfahím egyelőre rajongóitól várja a megerősítést, vajon érdemes-e nekifutnia a nagy kísérletnek.

„Csipet csapat! Közérdekű felívás! I have a dream! Ahogy egyszer Martin Luther King Jr mondta. Igaz az enyém nem olyan komoly, mint az övé volt,de szükségem van rátok a megvalósításához! Első körben a LIKEokat akarom látni, hogy tudjam vevő-e rá a brigád! Szóljatok minden ismerősötöknek is, hogy jöjjenek és csatlakozzanak hozzánk!” – írta közösségi oldalán az egykori villalakó, akinek bejegyzésére több száz like érkezett.


Ám VV Gergő ennek ellenére sem árulta el, mire is készül pontosan. „Szóval a lényeg, hogy szeretnék/nénk megdönteni egy rekordot! Amihez több százan kellünk majd! Elég nagy volumenű dolog lesz, sajtóval, jó hangulattal, egy igazi jó buli,és ha sikerül megdöntenünk a még álló magyar, illetve világrekordot, akkor meg elmondhatjátok, hogy részesei voltatok ennek a jó kis bulinak! Szóval induljon a LIKE özön, ha tetszik az ötlet! Részleteket később közlök!” – írta VV Gergő, aki egyelőre nem árulja el a rekordkísérlet tárgyát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik