Szórakozás

Király L. Norbi az X-Faktor tinijét akarja

kiraly-norbert(1024x768).png (király norbert)
kiraly-norbert(1024x768).png (király norbert)

Az előző X-Faktor egyik legmegosztóbb személyiségét magával ragadta Kováts Vera lendülete és elhatározta, hogy addig nem nyugszik, amíg nem énekelnek egy duettet.

A zsenge korú X-Faktorost, Kováts Verát eddig leginkább bájos mosolya és huncut szemei miatt jegyezte meg a közönség, ám a lány produkciói nem arattak maradéktalan sikert a nézők körében.

A tizenéves énekesnő azonban most bebizonyította, hogy a tempós muzsika és a kőkemény rock is jól áll neki. A szombati élő showban egy AC/DC számmal féktelen hangulatot varázsolt a stúdióba. Így nem csak a nézők, hanem az előző X-Faktorból ismertté vált rekedt hangú Király L. Norbi is felfigyelt Kováts Vera ütős előadására.

Bár a tehetségkutató még javában tart, Király L. Norbi máris ajánlatot tett a rövidhajú énekespalántának. A nemrég eljegyzését bejelentő Norbi ugyanis ígértet tett Verának, hogy hamarosan közösen lépnek szinpadra, ahol egy zúzós duettet énekelnek majd. Kováts Vera rendkívül megörült Norbi ajánlatának, s bízik benne, hogy a duettre minél hamarabb sort keríthetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik