Szórakozás

Kirúgták az RTL műsorvezetőjét?

palotás petra (palotás petra)
palotás petra (palotás petra)

Meglehetősen furcsa hírek keltek szárnyra az RTL Klub gyesen lévő műsorvezetőjéről. Mindenki másképpen tudja, mi lesz a jövőben Palotás Petra sorsa.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, Palotás Petra gyermeke születése előtt férjével Németországba költözött, azóta ott is élnek. Akkoriban az RTL Klubnál dolgozók biztosak voltak abban, hogy Petra hamarosan visszatér majd a képernyőre, mint ahogyan azt számos kolléganője tette. Ez azonban nem így történt.

A műsorvezető kislánya már hároméves, de egyelőre nem hallani olyanról, hogy vissza szeretne térni a képernyőre. Sőt időközben már új munkát is talált magának, írni kezdett. Eddig három könyve jelent meg, és nem titkolja, nagyon elégedett az életével.

Eközben a csatornánál többen is arról pletykálnak, hogy titokban Petra is az RTL-es létszámleépítés áldozata lett, mint annyian mások. Ám hiába faggattuk a csatorna illetékeseit, hivatalosan csak annyit közöltek, nem kívánnak munkajogi dolgokról beszélni, így Petra szerződéséről sem. Így aztán továbbra sem lehet tudni, hogy a műsorvezető visszatér-e a képernyőre, vagy inkább kislányával, illetve az írással foglalkozik.

Nem Palotás Petra az egyetlen az RTL Klubnál, akinek visszatérése ennyire izgatja a közvéleményt. Marsi Anikó szerződéséről sem árulnak el semmit hivatalosan, így azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán munkaviszonyban van-e a csatornánál. Ráadásul Petrával ellentétben Anikó évek óta szinte egyáltalán nem szerepel az RTL Klub egyetlen műsorában sem, így az ő esete még rejtélyesebb, mint kolléganőjéé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik