Szórakozás

Leleplezzük a bujkáló Marsi Anikót

Marsi Anikót csaknem egy éve láthattuk utoljára a képernyőn, azóta gyakorlatilag semmit nem tudunk róla. A Hír24-nek sikerült kiderítenie, hol és hogyan él jelenleg a Marsi-Palik házaspár.

Marsi Anikó terhes, beteg? Marsi Anikó szándékosan bujkál, mert elege lett a médiából? Palik Lászlóék újra külföldre költöztek? Ilyen és hasonló kérdések merültek fel miután a műsorvezető tavaly márciusban végleg eltűnt a nyilvánosság elől. Nem is csoda, hogy mindenféle, már-már krimibe illő pletykák kaptak szárnyra, hiszen az RTL Klub műsorvezetője az utóbbi időben valóban szándékosan tartja magát távol a nyilvánosságtól. Még csak arra sem volt hajlandó, hogy volt osztálytársaival összeálljon egy fotóra a Best magazinban. De vajon mi az oka ennek? Valóban beteg lenne? Vagy válságban lenne a magánélete?

Szerencsére erről nincs szó – mondják azok, akik rendszeresen találkoznak az RTL Klub műsorvezetőjével. De vajon kik azok, akik nap, mint nap látják az ismert házaspárt? Elképzelésekkel ellentétben nem az RTL Klubosokról van szó, de még csak nem is a barátokról, hanem Siófok lakóiról. Anikóék ugyanis a szóbeszéddel ellentétben nem menekültek el külföldre, hanem korábbi lakóhelyükön, a Balaton-parti kisvárosban élik mindennapjaikat. Mint ismeretes 2010 szeptemberében Ausztráliába költöztek, ahol fél évet töltöttek nagyobbik fiuk légúti betegsége miatt. Most azonban nincsenek külföldön és látszólag Vilmos és Vince is egészségesek.

Korábban arról is pletykáltak, hogy az ismert házaspár egy már-már erődítményszerű házban él, mindenkitől elzárkózva. A siófokiak szerint ez hazugság. Állítják, Anikó ás Palik László nagyon is közvetlenek a helyiekkel, sikerült beilleszkedniük a település 22 ezer lakosa közé és őket is elfogadták. A Fókusz műsorvezetője rendszeresen sétál gyerekeivel, ilyenkor mindenkivel szívesen elbeszélget, olyan, mint bárki más, akit nem szerepel a televízióban. A siófokiak azt is cáfolják, hogy Marsi Anikó beteg lenne, szerintük kicsattan az egészségtől, és gyermeket sem vár. Egyesek úgy tudják, azért tűnt el a nyilvánosság elől, mert elege lett abból, hogy az élete egy nyitott könyv. Állítólag most nagyon élvezi a civil életet és azt, hogy nincs rajta akkora nyomás és felelősség, mint korábban volt. Azt is megtudtuk, hogy Palik Lászlóék házának ajtaja a szomszédok számára mindig nyitva áll, akik például időnként házi finomságokkal kedveskednek a családnak. Egyik alkalommal például egy tányér rétest vittek át nekik, amit szívesen el is fogadtak.

A siófokiak azt is elmesélték, hogy korábban nagyon megijesztette őket Palik László látványos fogyása. Akkoriban sokan arra gyanakodtak, hogy az ismert tévés beteg, bár ő elmondta, szándékosan szabadult meg a kilóktól. A kisváros lakói azóta is fürkésző tekintettel figyelik a híresség súlyváltozását. Azt mondják, jelenleg nagyon jól néz ki, nem tűnik betegnek és a fogyása is megállt. Információink szerint a család jelenleg külföldön síel.

A Hír24 az RTL Klub hírigazgatóját arról kérdezte, mit tudnak Marsi Anikóról, mikor tér vissza a képernyőre? Kotroczó Róbert elmondta, Anikó még mindig szülési szabadságon van és semmiféle különösebb jelzést nem adott arra vonatkozóan, hogy nem akarna visszatérni a csatornához. Ám azt, hogy mikor láthatjuk újra a képernyőn, egyelőre nem lehet tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik