Szórakozás

Nyoma veszett az RTL műsorvezetőjének? Gyerekei is eltűntek?

Január elején még mindenki azt állította Siófokon, hogy Marsi Anikóék a városban tartózkodnak, mostanra azonban nyomtalanul eltűnt az ismert tévés a gyermekeivel együtt.

Egyre rejtélyesebb Marsi Anikó és Palik László ügye. Időnként újra és újra felröppen a hír, hogy kisfiuk betegsége miatt külföldre költöztek, máskor meg azt hallani, hogy Anikó terhességét akarja titkolni, azért bujkál. Néhány napja az a pletyka kelt szárnyra, hogy a sztárpár házassága körül valami nincs rendben, ugyanis Palik László egyedül költözött vissza a siófoki házba, Anikó és a gyerekek nyomtalanul eltűntek.

A Hír24 érdeklődésére az egyik szomszéd megerősítette, hogy az ismert riporter valóban egyedül érkezett haza, de azt nem tudták megmondani, hogy Anikó és a gyerekek miért maradtak távol a családi háztól. Arra azonban a szomszéd esküszik, hogy a Marsi-Palik házaspár kapcsolata továbbra is harmonikus.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

„Soha egyetlen hangos szót sem hallani tőlük. Szerintem ugyanúgy lángol közöttük a szerelem, mint korábban. A gyerekekkel is nagyon türelmesek. Csak Vilmoska miatt aggódnak, mert sajnos még mindig nem gyógyult meg tökéletesen. Az sem igaz, hogy Anikó terhes. Én rendszeresem látom, és csak feltűnt volna, ha gömbölyödik a pocakja” – mondta a család ismerőse.

Ugyanakkor azt mindenképpen furcsának találják a siófokiak, hogy egy ideje nem látják Anikót és a gyerekeket, pedig korábban rendszeresen sétáltak a Balaton partján. Ilyenkor állítólag mindenkihez volt egy-egy kedves szavuk, nem sztárként viselkedtek.

„Bevallom őszintén, aggódom miattuk. Remélem, hogy nincs nagy baj Vilmoskával. De ha így lenne, akkor szerintem Laci nem hagyta volna egyedül őket. Én azt hallottam, hogy Laci csak hazajött szétnézni, de aztán újra elutazik feleségéhez és a gyerekekhez. Azt beszélik, hogy Kaliforniában vannak” – mondta egy másik siófoki lakos.

Úgy tudjuk, hogy Marsi Anikó még mindig szülési szabadságon van, így nem csoda, ha RTL-es kollégái sem tudnak róla semmit. Az biztos, hogy visszavárják a csatornához, de hogy mikor áll újra kamerák elé, nem lehet tudni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik