Szórakozás

Félelem és rettegés Damu miatt? Kipakolnak

Azt suttogják, nem véletlen, hogy Damu exe, Jucika nem jelenti fel Damu Rolandot. Ismerősei elképesztő dologról számoltak be a Hír24-nek.

Korábban felröppent a hír, hogy a jelenleg börtönben lévő színész nemcsak korábbi barátnőjét bántalmazta, amiért el is ítélték, hanem legutóbbi szerelmét, Jucikát is. Amikor ezzel kapcsolatban faggattuk a híresség ügyvédjét, azt mondta, nem szeretné kommentálni a pletykát, azt azonban elmondta, szerinte nem indulhat újabb eljárás Damu Roland ellen.

A Hír24-et informáló ismerős azt állítja, persze, hogy nem lesz ügy ebből a dologból, hiszen Jucika nem jelenti fel Damut, ugyanis többek szerint fél tőle, még ha ezt nem is akarja bevallani.

„Én szerintem valamit titkolhat Jucika, mert láthatóan fél. Úgy gondolom, hogy csakis ezért nem jelenti fel Damut. A környezetünkben többen is azt gondolják, hogy ez óriási hiba, hiszen ennek az embernek semmit nem szabadna megúsznia, mindenért meg kellene bűnhődnie, amit tett” – jelentette ki az ismerős.

Arra, hogy a TV2 egykori sztárja bántalmazta-e Jucikát, természetesen nincs bizonyíték, de azt több hölgy is elmondta korábban a Hír24-nek, hogy Damu agresszív volt velük, amikor találkozgattak.

Korábban független jogászoktól megtudtuk, ha Jucika esetleg mégis feljelentené Damut, akkor újabb eljárás indulhat ellene. Még az is előfordulhatna, hogy akár újabb letöltendő szabadságvesztést szabnak ki rá, melyet a mostani letöltését követően kellene megkezdenie.

Miközben állítólag Jucikát kint gyötri a félelem, addig állítólag a színész igencsak kiegyensúlyozottá kezd válni a börtönben. Azt mondják, egészen kisimult, már dolgozik és a körülményekhez képest jól van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik