Szórakozás

Damu lesz a börtön királya

damu-roland (damu roland, )
damu-roland (damu roland, )

A Blikk szerint ezúttal az ételosztó szerepét kapta.

Damu Roland munkájáról – amely az egészséges raboknak januártól kötelező – véglegesen döntött az illetékes bizottság, így mától munkába állhat – írja a lap. A Blikk más forrásból úgy értesült, konyhai kisegítő lesz, de ügyvédje azt mondta: védence egyből a legjobb „állást” kapta. Damun múlik, ki mekkora kanállal, mit kap, és ez igen megemeli az ázsióját, különösen az olyan fogvatartottak között, mint ő, aki a legcsóróbbak egyike.

Védője szerint ügyfele a héten már dolgozik. Nem a szemétválogatóban és nem is a csomagokkal lesz dolga. A raboknak osztja az ételt. Szerencsére egészségileg is jól van, már megkapta a Kúriához benyújtandó felülvizsgálati kérelmet, hogy hozzáfűzze a gondolatait. Nagyon bízik abban, hogy ez rövid időn belüli szabadulását jelenti – tette hozzá Ruttner György, aki legutóbb akkor beszélt Damuval, amikor május 29-én egy általa indított polgári perre vezették elő a fővárosban

Mint korábban megírtuk, ismerősei szerint leginkább a munka hiányzott a börtönben az egykori sorozatszínésznek, akinél olykor eltört a mécses, sőt, még az is előfordult, hogy hangosan zokogott a zárkájában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik