Szórakozás

Lediplomázott – Fotósként folytatja a magyar énekes

Éder Krisztián élete legjobb napjain van túl. A tinik kedvence lediplomázott, elnyert több Comet-gömböt és tele van munkával.

Sokan irigykedhetnek most Éder Krisztiánra, aki sikert sikerre halmoz az utóbbi időben. A tinilányok kedvence először zenei munkásságával hívta fel magára a figyelmet, mely igencsak megosztja a zenekedvelőket. Bár SP-nek óriási a rajongótábora, mindig akadtak olyanok, akik csak egy jól felépített „márkát” láttak az énekesben.

Talán ez is közrejátszott abban, hogy Éder Krisztián bebizonyítsa, sokkal több van benne, mint egy átlagos énekesben. A zenész-énekes ezért felvételizett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemre, ahol keményen tanult, hogy megszerezhesse diplomáját. A kemény munka pedig meghozta gyümölcsét, hiszen SP sikeres diplomamunkát tudhat magáénak. „Megvan a diploma” – adta hírül Éder Krisztián a héten, akinek más nagy történés is volt az életében a héten.

Az énekes ugyanis épp azon a napon, amikor sikeresen lediplomázott, két zenei elismeréssel is gazdagodott. Éder Krisztián ugyanis két díjat is bezsebelt a Viva Comet 2012-es gálán. Így ő lett ’Az év férfi előadója’, míg videoklipje elnyerte a legjobbnak járó díjat.

Az énekes úgy érzi, élete legjobb periódusában van. „Felkeltem, de még mindig nem fogom fel a tegnapot. Megvan a diploma. Miénk a legjobb videoklip és én lettem a legjobb férfi előadó. Soha jobbat” – osztotta meg örömét rajongóival Éder Krisztián, akinek koncertnaptárában már nincs egy szabad hely sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik