Szórakozás

Üvegből van SP teste? Négy szilánkos törésen van túl

Többször is felhorzsolta magát, és legalább négyszer csontját is törte SP, azaz Éder Krisztián, aki korábban gördeszkázással múlatta az időt.

A két ünnep között kerül műsorra a tinik kedvencének realityje, a Furcsa hétköznapok. A zenész-énekes egyszemélyes show-ját a napokban forgatják. Úgy tűnik, a forgatás, és a felvétellel járó procedúra egyáltalán nem veszélytelen. SP ugyanis az egyik gördászkás jelenetben rosszul érkezett a földre, és szilánkosra törte a lábujját. Egy a  csontból levált kis darab ráaádsul beleékelődött az egyik ízületbe. Az énekesnek most minden segítség és támogatás elkél, hiszen járóképességét nagyban korlátozza a frissen szerzett sérülés.


SP sikert remél az új show-tól(Fotó: TV2)

Nem ez volt az első eset azonban, hogy SP, azaz Éder Krisztián balesetet szenvedett. Szemmel láthatóan üldözi a balszerencse. Egy korábbi nyilatkozata szerint ugyanis már négyszer szenvedett törést. Először Ausztriában, ahol csuklója és az orrcsontja tört el. Máskor a kezét vagy a könyökét törte szilánkosra. Minden alkalommal sportolás közben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik