Szórakozás

Éder Krisztián szemet vetett az X-Faktor tinijére

Kováts Vera rajongóinak táborát az ismert énekes is gazdagítja. Éder Krisztián – művésznevén SP – szívesen találkozna az énekesnővel.

Egyre csak gyarapszik Kováts Vera rajongóinak száma. Akadnak olyanok is, akik nemcsak a tizenéves lány zenéjét kedvelik, de szívesen találkoznának is vele, valami több reményében. Köztük azonban egy ismert zenész is megtalálható, aki barátján keresztül szeretné becserkészni a bájos Verát – írja a Bors.

„Valóban felfigyeltem rá, de mint karakter jön be, nem mint nő” – nyilatkozta Éder Krisztián. „Vera nagyon fiatal, szerintem még nem lehet kész nőnek tekinteni, annak ellenére, hogy rendkívül bájos. Számomra a megjelenése és a tehetsége érdekes, az a fajta előadó, aki inspirálna szerzőként. Remélem, lesz alkalmunk találkozni. Ha ő is úgy gondolja, szívesen dolgoznék vele” – árulta el a tinik bálványa.

Akármilyen kapcsolatról is legyen szó Kováts Vera és SP között, az énekesnő nyitott a dologra.

„Szimpatikus srác, de nagyon különlegesnek kell lennie ahhoz, hogy engem igazán érdekeljen. Ha találkozni akar velem, neki kell keresnie engem. Az utóbbi időben tényleg egyre több udvarló lett körülöttem, de mivel jó emberismerő vagyok, ki tudom szűrni, hogy ki az, aki csak érdekből közeledik. Az engem ostromlók többségének nem sok esélye van arra, hogy legyen köztünk valami, hiszen most csak az X-Faktorra összpontosítok. A szívem egyébként szabad, de egy különleges fiúval nyitott lennék komoly kapcsolatra a műsor vége után” – nyilatkozta Nagy Feró mentoráltja.

Baricz Gergő – az énekesnő állítólagos szerelme – szűkszavúan kommentálta a dolgot.

„Nagyon jóban vagyunk Verával, számomra rendkívül fontos, hogy boldog legyen” – mondta Gergő. „Ha ezt a boldogságot egy párkapcsolatban találja meg, akkor annak is képes leszek örülni. Az ő érdekében” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik