Szórakozás

Szexelni is láthatjuk az RTL sztárját? Új reality

vv béci (vv béci)
vv béci (vv béci)

VV Béci nem éri be a táncos és énekesi karrierrel. Ezért saját valóságshow-t indít, amelyben a rajongók minden napját végigkövethetik.

Szinte nincs olyan szituáció, amelyben még nem láthattuk VV Bécit. Az idősebbik Rácz több hónapon keresztül szerepelt a ValóVilágban, ahol kamerák figyelték minden lépését. A villa után Béci zenei karrierje építésébe kezdett, s eredeti szakmáját, a táncot sem adta fel.

A kemény munkának köszönhetően az egykori realityhős hatalmas rajongótáborra tett szert rövid idő alatt. Azonban VV Béci nem éri be ennyivel. Szeretné, ha rajongói minden lépését követnék. Ezért úgy döntött saját valóságshow indításába kezd, mindennapjaiba bepillantást nyerhetünk az általa készített videohírek segítségével.

„A videóban nem megjátszott dolgok látható(sic!)!Ez egy LIVE sorozat amit megnézhetsz,10 perces összeállításokban. YOUNG G mindennapját mutatja be” – írta közösségi oldalán a videohírekhez VV Béci, akinek rajongói rendkívül örülnek kedvencük gesztusának. VV Béci szerintük így még közelebb kerül a rajongókhoz, akik közül eddig több mint ezren tekintették meg Young G videós mindennapját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik