Szórakozás

Keresztes Ildikó nyilvánosan kifakadt

Megelégelte a házassága körüli felhajtást Keresztes Ildikó, aki saját közösségi oldalán fakadt ki a minap. A mentor már a peres eljárást fontolgatja.

Mióta Keresztes Ildikó a nyilvánosság előtt is elismerte, hogy a házassága megromlott, egymást érik a cikkek róla és férjéről. Míg a pár kitart amellett, hogy ez csak egy átmeneti, nehéz időszak az életükben, addig egyesek harmadik félről suttognak. Az érces hangú énekesnőnek éppen ezekből a találgatásokból lett elege, s elégedetlenségének saját közösségi oldalán adott hangot. „Kedves Mindnyájatok! Már nem bírom megállni szó nélkül, hogy amit összeír folyton rólam a bulvár, annak 80% hazugság. Lassan jogi útra fogom terelni a dolgokat, mert egyszerűen felháborító. Nyilván arra számítanak, hogy sem energiám, sem időm nincs velük foglalkozni, de ez már hitelrontás” – fakadt ki Keresztes Ildikó, aki szerint a róla megjelent cikkek nagy része nem igaz. Ahogy a cikkekben megszólaló barátok és ismerősök állításai sem helyénvalóak szerinte. „Az állítólagos közeli barátok, ismerősök, akik nyilatkoznak, mind nem léteznek” – írta közösségi oldalán az énekesnő, aki több dolgot is cáfol az utóbbi időben felröppent hírek közül.


Fotó: Kummer János

„Szóval 1 szó, mint 100: nem fekszem, és soha nem is feküdtem pszichiátrián, nem kellett semmilyen lakásomból kiköltöznöm, nem volt halálos karambolom stb. A magánéletem pedig rám, illetve ránk tartozik a férjemmel és senki másra” – szögezte le végérvényesen az X-Faktor mentora, aki rajongóinak is elismerte, hogy nehéz periódusai neki is vannak. „Köszönöm jól vagyok, rakom össze az új zenekart, próbálok a színházban, rengeteg fellépésem van, és végre lesz egy jó menedzserem is. Az hogy vannak néha rosszabb napjaim…hát kinek nincsenek. Egy hónapban egyszer garantáltan vannak, he, he, he. Sajnálom, hogy az embereket ilyen hülyének nézik!!! Szép napot nektek, és minden szépet és jót, amit csak elképzeltek magatoknak. Puszi ÉN!” – zárta bejegyzését Keresztes Ildikó.
Az énekesnő kifakadására több tucatnyi hozzászólás érkezett. A rajongók egytől egyik biztosították támogatásukról az énekesnőt, akit leginkább arra buzdítottak, hogy minél hamarabb terelje a dolgokat jogi útra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik