Szórakozás

Teljesen magára maradt az RTL Klub dumagépe

Mióta VV Fecó belecsöppent a mulatós zene világába, mindent egymaga intéz. Senkire sem számíthat a nagydumás realitysztár.

Egyre szebb sikereket ér el a mulatós zene világában VV Fecó, akinek hétvégén került sor első közönségtalálkozójára. A dumagép itt nemcsak megmutatta mit tud, hanem saját szerzeményeimből is megvillantott párat a nagyérdeműnek. „Óriási hangulat volt. A lányok remekül táncoltak, ami nem is csoda, hiszen napi több órát gyakorolták a koreográfiát. A feleségem, Angéla és a keresztlányom is szédületesen ropták” – nyilatkozta a Hír24-nek VV Fecó, aki saját szerzeményeit is elénekelte a pesti bulin.

„Szerencsére minden jól sikerült. A közönségnek is tetszettek a dalok és úgy néz ki, zenei berkekben is kezdenek ráharapni az általam képviselt műfajra” – árulta el a nagydumás egykori villalakó, aki egyre több felkérést kap. „Falunapokra már többször hívtak. Május 1-re már tele van a naptáram, és remélem, hogy ez az érdeklődés nem múlik el” – mondta reménytelien VV Fecó, aki bízik benne, hogy a hobbija lehet a hivatása.

„Nagy álmom, hogy ebből élhessek meg. Ezért mindent meg is teszek. Elkezdtem a nagyobbik fiamat is táncra tanítani, hogy ő is jöhessen velünk a fellépésekre. Megállás nélkül bombázom a kisebbségi önkormányzatokat ajánlatokkal. Nem ülök tétlenül, annyi biztos” – nyilatkozta a ValóVilág nagydumása, aki mindenben csak magára számíthat. „Nincsen managerem, és nem áll mögöttem senki, aki segítségemre lenne. Már intézem a vállalkozói engedélyt, szeretnék számlázni is. Természetesen ezt is egyedül intézem, de ez semmit sem vet vissza a lelkesedésemből” – árulta el VV Fecó, aki kizárólag a zenélésre szeretne fókuszálni a jövőben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik