Szórakozás

Titkos társaság alakult Damu kiszabadítására!

Mozgolódnak Damu Roland rajongói. Egyre több csoport alakul, akik arra tették fel az életüket, hogy kiszabadítsák börtönéből az egykori sorozatsztárt.

Bár sokan arra számítottak, hogy elpártolnak a rajongók Damu Roland mellől, miután egyre több ellentmondásos dolog derül ki róla, de ez nem így történt. Sőt, a legnagyobb közösségi oldalakon egyre másra alakulnak az olyan csoportok, amelyek szeretnék bebizonyítani, hogy a színész „jó fej”, nem nőverő és ártatlanul csukták börtönbe. Ezt egyébként nemcsak a rajongók, hanem Damu is szeretné bebizonyítani, mint ahogyan nemrég ügyvédjétől is megtudtuk.

A Facebookon a napokban például csúnyán összebalhéztak a híresség rajongói és azok, akik szerint a színész bűnös. Már-már virtuális vérengzés folyt az oldalon, még jó, hogy az életben nem találkoznak ezek az emberek.

Míg az előbbi rajongói csoporthoz bárki csatlakozhat, addig létezik egy másik, zárt közösség is, amelyiknek tagjai titkosak, csakúgy, mint a tevékenységük is. A Hír24 úgy tudja, jelenleg 70 ember tartozik a zárt csoporthoz, melybe mi is kértük felvételünket, de arra még csak nem is reagáltak. Tulajdonképpen az sem világos, ki tartozhat a titkos társasághoz, milyen feltételeknek kell megfelelni, és mit csinálnak.

Annyit azonban sikerült megtudnunk, hogy a csoport minden körülmények között kitart a színész mellett, és jelenleg állítólag olyan jogi érveket keresnek, melyek segítségével sikerülhet bebizonyítani a híresség ártatlanságát. Állítólag attól sem riadnak vissza, hogy Damu börtöne elé vonuljanak és ott néma demonstrációt folytassanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik