Szórakozás

Pénz nélkül marad az X-Faktor után Kováts Vera?

Szülei bankszámlát nyitnak neki, melyhez csak tizennyolc éves kora után férhet hozzá.

Tegnap könnyeivel küszködve próbálta elfogadni a tényt Kováts Vera, miszerint számára véget ért az X-Faktor versenye. Bár a fiatal lány elkeseredettnek tűnt a döntés miatt, szülei másképp látják a dolgot – írja a Bors.

„Veronika sem arra hajtott, hogy megnyerje. Ő minden szombaton igyekezett a maximumot kihozni magából, de nem töri le, hogy párbajoznia kellett és kiesett. Mi sem vártuk el tőle, hogy nyerjen. Úgy vagyunk vele, hogy inkább sajnálják, ha kiesik, mint hogy megnyerje, és sok irigye legyen” – nyilatkozta a lány anyukája, Edit.

A tizenéves énekesnő nagycsaládban nőtt fel, hiszen négy testvére közül ő érkezett harmadiknak. Ám szüleivel így is nagyon bizalmas kapcsolatot ápol, és anyukáját is beavatja szinte mindenbe. Még a Baricz Gergővel kapcsolatos témákba is.

„Nagyon szeretem Gergőt. Jó párszor bent voltunk a házban, és beszélgettünk. Gergő egy nagyon rendes, nagyon aranyos fiú, örülök, hogy vele barátkozik, és vele megérti magát” – nyilatkozta a napilapnak a büszke anyuka, aki szerint Vera saját döntése, hogy mennyire mélyíti el kapcsolatát a még versenyben lévő fiúval.

Azonban Vera tanulmányait és fellépéseinek számát illetően határozott elképzelésük van a szülőknek.

„A verseny után otthon fog lakni, hazajön és folytatja az iskolát, nem szeretnénk ha nagyon kizökkenne. Amikor az egész elkezdődött, a férjem megbeszélte az RTL Klub munkatársaival, hogy mi azt szeretnénk, ha bizonyos határok között mozogna a fellépései száma” – mondta az énekesnő anyukája, akinek a pénzügyekkel kapcsolatban is kialakult elképzelése van.

„Meg fogjuk őt is kérdezni, de úgy gondoljuk, hogy lesz egy számlája, amihez tizennyolc éves kora után fér hozzá. A család háztartásához is hozzá fog járulni, ebben biztos vagyok. Plusz majd kap zsebpénzt is, amit biztos fog élvezni, mert eddig nem nagyon költhettünk rá” – nyilatkozta Vera édesanyja, aki egy éve munkanélküli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik