Szórakozás

Letartóztathatják a magyar sztárbaba anyját – Drámai

Egy éve nem látta kisfiát Fekete Pákó, és egyelőre nem tudni, mikor találkozhat vele legközelebb, ugyanis volt párja nem engedi Bence közelébe.

A közelmúltban a bíróságon találkozott a mulatós zene hazai képviselője, valamint kisfiának édesanyja. Pákó ugyanis hivatalosan is kérvényezte, hogy tarthassa a kapcsolatot kisfiával, akit édesanyja a törvényi előírások ellenére is tilt tőle.

A híresség jogi képviselője, dr. Hyross Virág a Hír24-nek elmondta, talán sokan nem tudják, de Bence esetében jelenleg nincs kizárólagos szülői felügyelet megállapítva, tehát az édesapának is ugyanolyan joga lenne vele találkozni, mint az édesanyának. Ezzel szemben Pákó párja mindenféle vélt sérelmekre hivatkozva eltiltotta a kisfiút a zenésztől, akit ez természetesen nagyon megvisel.

Mivel Pákóék ideiglenes intézkedést kértek a bíróságtól a kapcsolattartás kérdésében, így várhatóan néhány napon belül hivatalosan kimondják azt is, hogy az anyának kötelessége megengedni, hogy Bence találkozzon édesapjával is.

Amennyiben ezt a jogerős határozat ellenére továbbra is megtagadja, azzal bűncselekményt követhet el, ami miatt akár rendőri intézkedést is kérhetnek ellene. Hyross Virág bízik abban, hogy Pákó volt párja elfogadja és betartja majd a bíróság döntését.

A híresség a Hír24-nek elmondta, a törvényes keretek között mindent megtesz azért, hogy Bencét újra láthassa. A fiúcska már négyéves, és óvodába jár. Pákó továbbra sem tudja, hol él kisfia és a volt párja. Csupán annyit közöltek vele, hogy gyermeke egy kispesti óvodába jár. Bár Pákó szeretné látni a fiát, de nem akar balhét, így nem megy oda az óvodához, hogy találkozhasson Bencével. Azt mondja, szeretné megvárni a bírósági papírokat, majd csak azt követően érvényesíti apai jogait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik