Szórakozás

Pákó tagad: nem vertem meg a feleségem

A Didikirály nem érti, miért költözött el Ágica egyik napról a másikra, de ahhoz ragaszkodik, hogy láthassa a fiát.

Fekete Pákó magánélete romokban hever. Mint arról korábban beszámoltunk, élettársa Ágica szakított vele. Az ok a férfi feltételezett brutalitása: a nigériai mulatós énekes állítólag rendszeresen bántalmazta, sőt, terhesen is megverte kedvesét. Úgy tudni, az asszony elköltözött közös otthonukból, és a Didikirály fiukat, Bencét sem láthatja. Éppen úgy, mint egykori felesége tette az első fiával, Rajmunddal, akit csak videófelvételen láthat a mulatós énekes.

Pákó a Reggeli pénteki adásában elismerte, hogy valóban válnak Ágicával, három hete már nem is élnek együtt, de azt határozottan cáfolta, hogy bántalmazta volna a feleségét. Állítja, soha nem emelt rá kezet. Ezt egyébként jó barátja, Both Zoltán állatbefogó is megerősítette, aki elkísérte az énekest a stúdióba.

“Ha lett volna testi, fizikai bántalom, akkor nem élnek együtt négy évig. Nincs látlelet sem. Aki ismeri Pákót, az tudja, hogy ez nem igaz, még a hangját sem emeli fel” – mondta Both, aki szerint Ágica csak le akarja járatni a barátját ezekkel a hazugságokkal, de hogy milyen okból, arra nem kaptunk választ.

Pákó egyébként állítja, felesége már összeköltözött új szerelmével.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik