Szórakozás

A bíróságon ütötték meg a magyar celebet? – Botrányos

Saját állítása szerint Fekete Pákóval megdöbbentő dolog történt a közelmúltban. A Didikirály azt mondja, egyik perének tárgyalása után volt párja nyakon vágta őt a bíróság épületében.

„Szerintem nem viccelt a volt párom, komolyan vágott nyakon. Én meg mosolyogva mentem tovább, be akartam bizonyítani, hogy én ezt is eltűröm. Ezzel azt is megmutattam, hogy semmi nem igaz abból, amit ő korábban állított, hogy én megvertem. Pontosan ő az, aki engem bántott. Ezt most többen is látták” – szögezte le Pákó, akit egyébként annyira megviseltek az elmúlt időszak eseményei, hogy még a beszélgetés alatt is majdnem elsírta magát.

Azt sem titkolja,bizony volt már, hogy sírva fakadt, amikor arra gondolt, hogy talán soha többé nem láthatja a négyéves kisfiát, Bencét, akit mindenkinél jobban szeret a világon. Azt mondja, a kicsit már lassan egy éve nem látta, azt sem tudja, mi van vele.

Pákó egyébként nem hagyta annyiban, hogy volt párja annak idején azt terjesztette róla, bántalmazta. Mivel azt gondolta, hogy a lejárató cikkek mögött exe áll, így rágalmazási pert kezdeményezett ellene.

Az ügyben már tárgyalást is tartottak, ahol a Didikirály állítása szerint volt párja semmi bizonyítékkal nem tudott előállni a bántalmazással kapcsolatban. Akkor elhalasztották a tárgyalást. Pákó azt nem tudta megmondani, mikor zárulhat le végleg a rágalmazási per, de abban biztos, hogy a taláros testület végül neki ad igazat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik