Szórakozás

Rendőrség állíthatja elő a magyar sztár gyerekének anyját

Néhány napon belül bíróság elé áll Fekete Pákó, hogy tovább harcolhasson kisfiáért. A Didikirály bízik abban, hogy a taláros testület döntése kedvező lesz, és ezután rendszeresen láthatja Bencét.

Mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, Fekete Pákó jó ideje harcol kisfia láthatásáért, akit édesanyja se szó, se beszéd elvitt a családi fészekből, és azóta még csak azt sem engedi, hogy az édesapa láthassa gyermekét. A híresség nem tud rá magyarázatot adni, hogy volt párja miért viselkedik így.

„Utoljára tavaly augusztusban láttam Bencét. Akkor az anyukájával együtt elvittük játszani, fagyizni, olyanok voltunk, mint egy igazi család. Nagyon jól éreztük magunkat. Aztán Ágica teljesen eltűnt, megváltoztatta még a telefonszámát is. Nem tudom, mi van velük, mi lehet a kisfiammal, aki rettenetesen hiányzik. Mindig teljesen kikészülök, ha arra gondolok, mi lehet vele. A vésőkig képes vagyok elmenni, hogy rendszeresen velem lehessen a kisfiam. Nem akarom elszakítani az édesanyjától, de szeretném, rendszeresen látni. Május végén lesz a gyermekelhelyezési per és reménykedem benne, hogy a bíróság igazságos ítéletet hoz” – mondja Pákó, aki idegileg teljesen kikészült attól, hogy elszakították kisfiától. Nem szégyelli, hogy rendszeresen sír, amikor Bencére gondol.

A Didikirály reméli, hogy volt párja ezúttal megjelenik a tárgyaláson. Ha nem, még az sem kizárt, hogy rendőrök vezetik majd elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik