Szórakozás

Ilyen a TV2-es sztár babája – Katasztrófájáról vall

Dundika a TV2 Mokkájában vallott arról, miként élte és éli meg az anyaságot. A kis Marián immár hét hónapos, így Dundika már azt tervezgeti, hogy hamarosan újra munkába áll.

Az egykori nyuszilány őszintén mesélt arról, hogy  babája születése után az első pár hónap katasztrófa volt számára, mondhatni káosz volt az élete, teljesen hiányzott belőle a rendszer. A baba mellett ugyanis kevés ideje jutott a háztartásra, és mivel rendmániásnak tartja magát ez komoly feszültségeket okozott számára, nehezen kezelte a helyzetet. Ráadásul a kisfiú, hol jó alvó volt, hol pedig hajnalban felébredt: eleinte a hasa fájt, most pedig a foga jön.


Dundika arról is beszélt, hogy Majka  – bár félt az apaságtól – nagyon jó szülő, viszont sokat van távol, rengeteget dolgozik, hogy eltartsa családját. “Eddig összesen kétszer fürdette meg Mariánt” – mosolygott. “Viszont amikor hazajön  mindig fel akarja ébreszteni” – tette hozzá. A modell elmondta, Majka gyakori távolléte nem dühíti őt, de ahhoz megpróbál ragaszkodni, hogy hetente egy napot együtt töltsenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik