Szórakozás

Nem bírta a zúzós életmódot a TV2 műsorvezetője

Szinte alig dohányzik és alkoholt is jóval kevesebbet fogyaszt a korábbinál Majka. A rapper úgy véli, most már nem csak magáért, de kisfia miatt sem szabad tönkretennie az egészségét.

Nem nagyon figyelt oda az egészségére korábban Majka, ám most a TV2 kamerái előtt elmondta, jóval megfontoltabban él mint eddig, és igyekszik megszabadulni káros szenvedélyeitől, legfőképpen a cigarettázástól.

“Érdekes dohányos vagyok, mert én már nem dohányzom, csak akkor, ha fogyasztok valamiféle szeszes italt. Ez általban olyankor van, amikor megyünk fellépni. Napi 4-5 szálat szívok el ilyenkor. Az utóbbi időben, amikor már másfél-két dobozzal szívtam, jelzett a szervezetem, hogy már sok, rosszul voltam. A cigizés szertartását viszont szeretem” – vallja a ma már kocadohányos műsorvezető. “Az orvosok szerint hatalmas sokk éri a szervezetet, ha az ember nem cigizik, aztán meg egymás után többet is elszív” – mondta, és hozzátette, ő már jónéhány sokkon túl van.


Majka azt is bevallotta, most már fél a betegségektől, mivel nemcsak önmagáért, hanem kisfiáért is felelős, tudja, fel kell nevelnie Mariánt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik