Szórakozás

Szerelmi tetoválást készítetett a TV2 sztárja

Kedvese és kisfia nevét tetováltatta magára Majka. A rapper biztos venne, hogy a mellkasán díszelgő "Hajnal és Marián" feliratot soha nem kell átíratnia.

Kamerák előtt mutatta meg számos tetoválását és köztük a legutóbb készültet Majka. A rapper a mellkasára varrata kedvese, Dundika és közös kisfiuk, Marián nevét. A TV2 műsorvezetője azt állítja, mindez arra emlékezteti, hogy találkozott Dundikával és fia született tőle. “Ez egy olyan fordulópont volt az életemben, aminek szerettem volna emléket állítani” – szögezte le Majka, akinek ez az első szerelmi tetoválása.


A rapper arra is frappánst választ adott, hogy kedvese nevét miért úgy íratta magára, hogy Hajnal. “Gondoltam, ha valami mégis történik, majd kijavíttatom arra, hogy Hajnalban született Marián” – nevetett.

Külföldön és hazánkban is divat magunkra tetováltatni párunk nevét. Szabó Zsófi és Berki Krisztián is így tett, ám ők ma már nincsenek együtt. Majka viszont ettől nem fél, szerinte az ő szerelmük Dundikával egy életre szól, Hajni pedig kifejezetten örült kedvese tetoválásának. “Olyan szinten találtuk meg egymást emberileg is, nem hiszem, hogy ennek vége szakad. De ha bármi baj lenne, akkor is a gyermkem anyja marad” – szögezte le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik