Szórakozás

Az első fotó Majka és Dundika kisfiáról

A háromdimenziós felvételeken a baba arcát kitakarja a köldökzsinór, így, hogy kire hasonlít, még nem lehet tudni, csak azt, hogy kisfiú lesz.

Dundika már borzasztóan vágyott babára, ám többéves próbálkozás után sem sikerült teherbe esnie. Hatalmas élmény volt neki, amikor megtudta, hogy áldott állapotban van.

Az egykori playmate a 22. hétben jár, de a hasa még nemigen gömbölyödik, ami aggodalommal töltötte el, főként, hogy egyre többen megjegyezték, semmi sem látszódik a terhességéből. Az orvosok azonban megnyugtatták, ez a pocakméret teljesen normális, az ötödik hónaptól kezd csak látványosan nőni.

Dundika azonban nagyon elővigyázatos kismama, felkeresett egy genetikust is, hogy már most minél többet megtudjon kisfia egészségi állapotáról. A szakember egy géntérképet készített a szülőkről, ami alapján rengeteg dolog kideríthető a csöppségről, aki egyelőre még meg sem születetett. A genetikus szerint valószínűleg barna szemű és barna hajú lesz a kisfiú.

Dundikának is határozott elképzelései vannak arról, hogy milyen gyereket szeretne. „Úgy fogjuk nevelni, hogy egy minél vagányabb kissrác legyen belőle, és nagyon szeretnénk, hogy ha énekelne, és nagyon szeretnénk, ha focizna és azt is szeretnénk, ha közben még ügyvéd is lenne, úgyhogy nincsenek elvárásaink így a gyerekkel szemben, azt hiszem…” – mondta nevetve a modell, aki elárulta, Máté, Márk vagy Benjamin lesz születendő kisbabájuk neve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik