Szórakozás

Nehéz napok várnak az RTL milliomosára

Geszti Péter szerint a Csillag Születik mindhárom finalistája nyertesnek nevezhető. Szerinte lesz helyük a szórakoztatóiparban.

Hatalmas show-val lepte mega Csillag Születik nézőit Geszti Péter a szombati végső döntőben. Az X-Faktor mentora végig nyomon követte a tehetségkutatót, így pontosan tudta, kitől mire lehet számítani. Abban is biztos volt, bárhogy is alakul a verseny mindhárom finalista győztesnek tekinthető és van helye a szórakoztatóiparban.

„Aki végigcsinál egy ilyen műsort – az első három helyezett mind nyertesnek számít – annak nagy esélye van, hogy el tud helyezkedni a show biznisz világában. Csak az a kérdés, ki hogyan veszi az ugródeszka utáni löketet. Nem csak a menedzsmenten múlik a dolog, hanem hogy hozzá tudnak-e tenni ahhoz a művészeti irányzathoz, amiben mozognak” – mondta Geszti Péter, aki szerint nem lesz könnyű dolga a kiscsillagoknak. Hiszen a hazai szórakoztató-ipar jelenleg mélyponton van. Ám ettől függetlenül mindhárom finalistában komoly potenciált lát.

„A Quantum XXL-nek biztos nem lesz nehéz dolga, egészen elképesztő, amit ezek a srácok művelnek. Ők meg fogják találni a helyüket a show bizniszben. Jennifernek már most vannak olyan fellépései, amelyek az ő erőteljes hangjára, ám a könnyűzenei műfajra épülnek” – mondta korábbi mentoráltjáról Geszti Péter, aki Mészáros János Elek helyzetét tartja a legnehezebbnek. „Mészáros János Elek az ország szívére felrakott kis bokréta. Nyilván sokan akarják majd azt onnan leemelni. Ettől ő még egy szerethető, joviális figura” – tette hozzá Geszti Péter, aki bízik a finalisták későbbi sikereiben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik