Szórakozás

Exkluzív! Mégsem kap önálló műsort az RTL nagyágyúja

Az utóbbi napokban felröppent a hír, miszerint a Csillag születik nyertese, Mészáros János Elek önálló műsort kap az RTL Klubon.

Egyesek azt is tudni vélték, hogy az operaénekesként bemutatkozó gazdára hasonló műsort építenek majd, mint annak idején Alekoszra. Vagyis a pletykák szerint Mészáros János Eleknek hamarosan feleségkereső műsora indulna.

A Hír24 az RTL Klub illetékesét arról kérdezte, mi igaz a hírekből, valóban terveznek-e önálló show-t a Csillag születik győztesével? Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója határozottan állítja, a hír nem igaz.

Mint ahogyan a csatorna azt is cáfolta, hogy az operaénekes az RTL Klub új műsorában, a Gazda feleséget keresben tűnne majd fel a jövőben. Egyébként megismerve Mészáros János Elek személyiségét, mi is csodálkoztunk volna azon, ha az újdonsült milliomos elvállalta volna, hogy a nyilvánosság előtt pajzánkodik.

Nem csak Alekosznak volt eddig hasonló jellegű műsora az RTL Klubon. Ráadásul azóta is arról beszélnek, hogy bár mindenki azt gondolta, hatalmas durranás lesz a görög önálló showja, azt nem annyian nézték, mint amire számítottak. Ennek tükrében meglehetősen meglepő lett volna, ha ismét hasonló lóra tesznek.

Ugyanakkor az is nyílt titok, hogy Delhusa Gjon ezer éve leforgatott és dobozban lévő párkeresőjét hamarosan műsorra tűzik, ám állítólag azt nem az RTL Klub, hanem az RTL2 sugározza majd.

Benkő Dániel korábban szintén ezen a csatornán keresett feleséget, ám a lantművésznek ezzel a produkcióval sem sikerült megvetnie a lábát a csatornánál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik